Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Μια υπέροχη βραδιά με την Πέγκυ Ζήνα και το μουσικό της συγκρότημα μας χάρισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σήμιας «Τελέθριο» την ημέρα του 15αύγουστου.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πολλούς από την γύρω περιοχή που πήγαν να απολαύσουν την πολύ καλή τραγουδίστρια και να χορέψουν με κέφι, γιορτάζοντας με το παραπάνω την ημέρα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σήμιας «Τελέθριο» ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση της 15 Αυγούστου 2018 με την Πέγκυ Ζήνα και επίσης ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε με την προσέλευση.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε του και ανακοινώνουμε τους τυχερούς της λαχειοφόρου αγορας που πραγνματοποιηθήκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

1ος Λαχνός (ένα ποδήλατο): Νο 1948

2ος Λαχνός (ένα κινητό τηλέφωνο): Νο 1693

3ος Λαχνός (μία λάμπα επιτραπέζια): Νο 1542

4ος Λαχνός (Φούρνος μικροκυμάτων): Νο 1056

5ος Λαχνός (Ατμομάγειρας): Νο 1713

Δείτε Video απόσπασμα και φωτορεπορτάζ απο τη βραδιά.....

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.