Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στην περιοχή μας ζούμε (ειδικά φέτος πολύ έντονα) μέσα σε ένα κλίμα Πολιτισμού με τις τόσες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από Συλλόγους και φορείς.

Από την άλλη όμως, δίπλα μας, όλοι μας συμμετέχουμε σε ένα άλλο σκηνικό. Σε ένα σκηνικό που αν και έχει να κάνει με τον πολιτισμό μας, δυστυχώς τον προσβάλει και μας μειώνει σαν ανθρώπους. Πολύ πρόσφατα είχαμε κάνει μια βόλτα από το ποτάμι στο ύψος τον νεκροταφείου και είχαμε παραθέσει φωτογραφίες από τα σκουπίδια που υπήρχαν εκεί.

Αυτές τις ημέρες δεχθήκαμε μηνύματα επικοινωνίας από κατοίκους που διαμένουν στο συγκεκριμένο σημείο και βρεθήκαμε μαζί τους επί τόπου και καταγράψαμε αυτά που μας είπαν αλλά και στιγμιότυπα από την κατάσταση του χώρου (τα ονόματα είναι διαθέσιμα).

Όλοι μας είπαν πως : «είναι ένα διαχρονικό έγκλημα της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής που ξεκινά εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Είναι έγκλημα για την δημόσια υγεία αλλά εγκυμονεί και κινδύνους πυρκαγιάς».

Το θέμα των σκουπιδιών είναι ένα θέμα που έχουμε κατά καιρούς θίξει και που βέβαια δεν είναι μόνο θέμα της Δημοτική Αρχής, αλλά είναι και θέμα του καθενός από εμάς ξεχωριστά και έχει να κάνει και με τον πολιτισμό τελικά του κάθε ανθρώπου.

ΣΣ: ευχαριστούμε τον Γιάννη Τσελίκα για την βοήθεια στην πραγματοποίηση του ρεπορτάζ

Εκτός από το επιτόπιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ που παρουσιάζουμε (πρώτος σύνδεσμος στην αρχή του άρθρου), ο ΔΙΑΥΛΟΣ News εξασφάλισε και φωτογραφικό υλικό πολίτη το οποίο και πάρθηκε στις αρχές του 2018 και στο οποίο φαίνεται η κατάσταση του χώρου (δεύτερος σύνδεσμος στην αρχή του άρθρου).

Δείτε το VIDEO ρεπορτάζ:

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.