Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Μια μεγάλη μουσική αγκαλιά άνοιξε ο Νίκος Πορτοκάλογλου και δέχθηκε όλους όσους βρέθηκαν στο Σχολείο του Νέου Πύργου μέσα της και τραγούδησαν παρέα τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και «πειραγμένα» λαϊκά τραγούδια.

Κάτω από την «σχεδόν» πανσέληνο, ο Νέο Πύργος γέμισε με τις μελωδίες του «τα καράβια μου καίω», «βαλκανιζατέρ», «θάλασσα μου σκοτεινή», «να με προσέχεις», «κλείσε τα μάτια σου», «ψέματα» και τόσα τόσα άλλα που μας ταξίδεψαν από την εποχή της νεότητάς μας στο σήμερα.

Παρέα του οι πάρα πολύ καλοί «Ευγενείς Αλήτες» που απέδειξαν για μια φορά ακόμα πόσο καλούς μουσικούς διαθέτουμε στην Ελλάδα.

Με τη συναυλία του Νικου Πορτοκάλογλου έπεσε και η αυλαία του φετινού Φεστιβάλ Πολιτσιμού ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Νέου Πύργου, το οποίο ομολογουμένως ήταν και φέτος επιτυχημένο. Πολλά μπράβο στο Σύλλογο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Νέου Πύργου, αλλά και σε όλους τους εθελοντές που αφιερόνοντας το δυναμικό τους και τον χρόνο τους, βοήθησαν να πραγματοποιηθούν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και ο ΔΙΑΥΛΟΣ News σαν μέσο επικοινωνίας, ήταν δίπλα στο Φεστιβάλ όπως εδω και χρόνια.

O πήχης έχει μπεί ψηλά και έτσι του χρόνου ακόμα καλύτερα. (Δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.