Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Ωρα 19:00 -- με παρουσία πολύ κόσμου στην παραλία Κανατάδικων, η αποκόλυση του σκάφους ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί....

Δείτε Video απο μετάδοση στο FB ...

---------------

Το γνωστό τραγούδι «Καράβια βγήκαν στη στεριά» μας θύμισε το γεγονός που συνέβη στα Κανατάδικα Ιστιαίας.

Χθές το βράδυ λίγο μετά τις 11:00, ένα φορτηγό πλοίο με το όνομα ARSLANBEY προσάραξε στην παραλία των Κανατάδικων Ιστιαίας αφήνοντας με το στόμα ανοικτούς όσους είδαν το συμβάν.

Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News Βρέθηκε στο σημείο με το πρώτο φως της ημέρας και φωτογράφησε το πλοίο. Σε επικοινωνία μας με το Λιμεναρχείο Αιδηψού μάθαμε από τον ίδιο τον Λιμανάρχη Σωτήρη Δανίκα πως το πλοίο με σημαία Παναμά ήταν κενό φορτίου και είχε προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Aπο δημοσιογραφικές πληροφορίες η ίδια η εταιρεία συμφερόντων του πλοίου ανέλαβε με ειδικά ρυμουλκά την αποκόλυσή του, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός σε κανένα από τα 14 μέλη του πληρώματος αλλά και καμμία ρύπανση στη θάλασσα των Κανατάδικων.

ΩΡΑ 12:00--- ΝΕΟΤΕΡΕΣ πληροφορίες: Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκόλλυση του πλοίου.

Οι πληροφορίες λένε πως δύτες πιστοποίησαν πως το σκάφος δεν έχει υποστεί καμμία ζημιά, ενώ πιθανά μέχρι το απόγευμα να έχει ολοκληρωθεί η αποκόλλυσή του.

Η Λιμενική Αρχή Αιδηψού και ο Λιμανάρχης Σωτήρης Δανίκας, πάντα απο πληροφορίες μας, διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

Δείτε το Video που ακολουθεί και το φωτορεπορταζ. Περισσότερο φωτορεπορτάζ στον σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.