Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Το γήπεδο Καμαρίων επέλεξε η ομάδα της ΑΕΚ Νέου Πύργου για τις προπονήσεις της, αν και έτσι κι αλλιώς δεν είχε και πολλές επιλογές.

Όμως, όπως μαθαίνουμε απο ποδοσφαιριστές της ομάδας, η πρώτη τους επίσκεψη στο χώρο για προπόνηση ήταν απογοητευτική, μιας και το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Και αυτό μιας και από τον Ιούλιο που το γήπεδο χρησιμοποιήθηκε σαν χώρος συναυλίας, δεν καθαρίστηκε!

Έτσι οι ποδοσφαιριστές βρήκαν στο χώρο πολλές πρόκες πεταμένες εδώ και εκεί, σκουπίδια, φελλούς από μπουκάλια κρασιού και σαμπάνιας και άλλα πολλά.

Οι πληροφορίες λένε πως ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή.

Το ερώτημα είναι: μετά από σχεδόν δύο μήνες δεν υπήρξε δυνατότητα καθαρισμού του χώρου; Ο χώρος όταν χρησιμοποιείται για «συναυλίες» δεν θα πρέπει να παραδοθεί στη συνέχεια και πάλι καθαρός;

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.