Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν διαχρονικά οι κάτοικοι της 18ης Οδού στο Νέο Πύργο.

Εκεί υπάρχει πάρκο με παιδική χαρά, αλλά μια απλή ματιά στο χώρο θα καταλάβει κάποιος ότι η κατάσταση του χώρου δεν είναι η πρέπουσα.

Αυτοκίνητο εγκαταλελημένο (πάνω στο πάρκο), σκουπίδια παντού, φρεάτια ανοιχτά και επικίνδυνα ειδικά για τα μικρά παιδιά (που επισκέπτονται τον χώρο). Και να τονίσουμε ειδικά την κατάσταση της παιδικής χαράς που είναι πραγματικά επικίνδυνη μιας και τα περισσότερα παιχνίδια της είναι σκουριασμένα, σπασμένα, ακατάλληλα ! Πρέπει να πούμε μπράβο στο Δήμο για τις νέες παιδικές χαρές, αλλά και οι παλιές θέλουν συντήρηση μιας και τα παιδιά τις χρησιμοποιούν.

Ακόμα να πούμε πως ο χώρος του πάρκου χρησιμοποιείται συστηματικά και σας χώρος παρκαρίσματος αγροτικών οχημάτων αλλά και ξύλων καύσης.

Επίσης θα τονίσουμε και την κατάσταση του οδοστρώματος της 18ης Οδού... ΤΡΑΓΙΚΗ μόνο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί!

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας ΚΙΛΚ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου….

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.