Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Συνέντευξη Δημήτρη Φεργαδιώτη (Νομικό Πρόσωπο Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού)

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 δόθηκε σε χρήση το Κλειστό Γυμναστήριο Ιστιαίας μετά την τοποθέτηση νέου παρκέ πάνω από το ήδη υπάρχοντα αγωνιστικό χώρο.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις που μας έκανε ο Δημήτρης Φεργαδιώτης του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, τονίζει πως «το παρκέ ολοκληρώθηκε και θα γίνουν παρεμβάσεις στη συνέχεια για τη μόνωση της σκεπής αλλά και στα αποδυτήρια του γηπέδου, ώστε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει στο άμεσο μέλλον τους αγώνες Final 4 Γυναικών».

Ο κος Φεργαδιώτης απαντά και στα ερωτήματα που του θέσαμε σε σχέση με την πορεία των εργασιών στα γήπεδα Λουτρών Αιδηψού, Ιστιαίας, Αρτεμησίου και Ωρεών.

Ακούστε όσα είπε αποκλειστικά στο ΔΙΑΥΛΟΣ News – EviaGoal στο ηχητικό που ακολουθεί

Επίσης ζητήσαμε να μας δώσουν δηλώσεις οι υπεύθυνοι των ομάδων μπάσκετ της Ιστιαίας, δηλαδή από πλευρά Τελεθριακού ο Στέφανος Παπανδρέου και από πλευρά Αθλητικής Ακαδημίας Ιστιαίας Τμήμα Μπάσκετ ο Σπύρος Γάτσος.

Οι συνεντεύξεις τους δημοσιεύονται σε ξεχωριστές αναρτήσεις και μπορείτε να τις δείτε κάνοντας κλικ στους συνδέσμους στην αρχή του άρθρου.

Aκολουθεί η συνέντευξη του κου Φεργαδιώτη και φωτορεπορτάζ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.