Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Αναδημοσιεύουμε συνέντευξη της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνας Ευσταθίου, στο stereabasket.gr, συνέντευξη που έδωσε στον Γ. Νικολάου με αφορμή τον αγώνα Τελεθριακός - ΧΒΑ το περασμένο Σάββατο:

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ της Βόρειας Εύβοιας, έχοντας στα χρόνια της θητείας της να επιδείξει σημαντικά έργα που δεν τα συναντάς συχνά!

Πέρυσι τοποθετήθηκε παρκέ στο κλειστό της Αιδηψού, φέτος κάτι αντίστοιχο έγινε στο κλειστό της Ιστιαίας ενώ μετά τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων πέρυσι στην Αιδηψό, τον ερχόμενο Μάρτιο ακολουθεί ένα ακόμα μεγάλο μπασκετικό γεγονός, αυτή τη φορά στο ανακαινισμένο κλειστό της Ιστιαίας, με τη διοργάνωση από 22-24 Μαρτίου του Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών!

Η Δήμαρχος βρίσκεται κοντά σε όλες τις ομάδες της περιοχής και το προηγούμενο Σάββατο ήταν παρούσα στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου Ιστιαίας όπου και παρακολούθησε το ντέρμπι της Α’ ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ Τελεθριακού και ΧΒΑ.

Σε δηλώσεις της στο stereabasket.gr η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν αλλά και σε εκείνα που θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται και η τοποθέτηση πρόσθετης εξέδρας στο κλειστό γυμναστήριο της Ιστιαίας, πίσω από το ένα καλάθι!

‘Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση της Β. Εύβοιας στόχος μας ήταν να αναβαθμίσουμε τους αθλητικούς χώρους, πρώτα απ’ όλα γιατί μας ενδιαφέρει τα παιδιά μας να παίζουν σε ασφαλείς χώρους και στη συνέχεια γιατί θέλουμε να προωθήσουμε το κομμάτι του αθλητικού τουρισμού και να είμαστε σε θέση να φιλοξενούμε Πανελλήνιους αγώνες.

Ξεκινήσαμε λοιπόν με την αναβάθμιση των γηπέδων ποδοσφαίρου και αυτή τη στιγμή ολοκληρώνονται οι εργασίες στο δεύτερο γήπεδο για να ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι εργασίες και σε τρίτο γήπεδο, στην περιοχή των Ωρεών.

Όσο αφορά το μπάσκετ, είχαμε την ολοκλήρωση των έργων στο κλειστό της Αιδηψού όπου και φιλοξενήσαμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων και από φέτος ξεκινήσαμε τα έργα αναβάθμισης στο κλειστό γήπεδο της Ιστιαίας με την τοποθέτηση παρκέ αλλά και καθισμάτων.

Έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Γ. Βασιλακόπουλο και αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η ανάληψη και της διοργάνωσης του final-4 του κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που θα γίνει στην Ιστιαία στις 22-24 Μαρτίου 2019.

Τα έργα στο κλειστό γυμναστήριο της Ιστιαίας θα συνεχιστούν, θα θα αναβαθμιστούν τα αποδυτήρια, ο περιβάλλοντας χώρος ενώ θα υπάρξει και τοποθέτηση πρόσθετης εξέδρας.

Περιμένουμε αρκετό κόσμο στις μέρες του Final-4 και είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τις ομάδες αλλά και τους φιλάθλους τους στην Ιστιαία και την Αιδηψό όπου έχουμε την κατάλληλη υποδομή’.

πηγη: http://www.stereabasket.gr

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.