Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στην «Ευβοϊκή Γνώμη» της 14-12-2018 διαβάζουμε πως στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η Νατάσα Φουρνάρη θα είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κοντζιά.

Να θυμίσουμε πως η κα Φουρνάρη ήταν επικεφαλής στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και διέγραψε μια αξιόλογη πορεία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ συνεχίζει να έχει άριστες σχέσεις με το χώρο της αριστεράς.

«Η προσχώρηση της κας Φουρνάρη στον συνδυασμό μας έγινε με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια για το καλό του Δήμου μας» δηλώνει ο Γιάννης Κοντζιάς στην «Ευβοϊκή Γνώμη» και τονίζει πως «δεν χωρούν κομματικά στεγανά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.