Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Συνάντηση είχε ο ΔΙΑΥΛΟΣ News με τον δημοτικό υπάλληλο (χειριστής μηχανήματος) και Αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Β. Εύβοιας, Δημήτρη Κερασιώτη σε σχέση με την «μεθόδευση καταπάτησης περιουσίας» του, όπως ο ίδιος μας κατήγγειλε.

Η οικογένεια του κου Δημ. Κερασιώτη έχει κάποια χωράφια στην περιοχή Ατσίκα της Νέας Σινασού. Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει εδώ και χρόνια αγροτικός δρόμος που εξυπηρετεί όλους όσοι στην γύρω περιοχή έχουν τα χωράφια τους. Παρόλα αυτά εδώ και αρκετά χρόνια, πολλοί χρησιμοποιούν ένα ιδιωτικό δρόμο που περνά μέσα από κτήμα που του ανήκει και ο οποίος είναι συντομότερος του κανονικού δρόμου.

Τελευταία μάλιστα, όπως ο ίδιος ο κος Κερασιώτης καταγγέλλει, κάποιος με αγροτικό μηχάνημα έκανε παρέμβαση στον αγροτικό δρόμο με συνέπεια να αλλάξει η ροή των όμβριων υδάτων και αντί να καταλήγουν στην σούδα που υπάρχει χρόνια τώρα, να περνούν από τμήμα του δρόμου παράλληλα με την ιδιοκτησία του και έτσι σιγά - σιγά να δημιουργεί προβλήματα σε αυτήν, αφού τα νερά σιγα σιγα διαβρώνουν τον δρόμο..

Μάλιστα μας έδωσε και φωτογραφικό υλικό από την προηγούμενη ημέρα που εμείς επισκεφθήκαμε το σημείο, όπου αγροτικό που προσπάθησε να προσπελάσει το συγκεκριμένο σημείο, «έπεσε» μέσα στην τάφρο που έχει δημιουργηθεί (Δείτε το φωτορεπορτάζ).

Εμείς θεωρήσαμε καλό να πάμε στο σημείο και να δούμε το «πρόβλημα» που καταγγέλλει ο κος Κερασιώτης, ώστε και οι αναγνώστες μας να έχουν οπτική αντίληψη του προβλήματος.

(ΣΣ: ο κος Κερασιώτης μας έδειξε τους τίτλους ιδιοκτησίας και επίσης μας είπε και μας έδειξε πως έχει οριοθετήσει με τοπογράφο – μηχανικό το κτήμα του, μετά από απαίτηση της Δημοτικής Αρχής ή οποία θέλει να καταπατήσει την περιουσία του όπως λέει, μιας και έχει τεθεί ο ισχυρισμός πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος πρόσβασης στα υπόλοιπα χωράφια).

Δείτε τι μας είπε ο κος Δημήτρης Κερασιώτης στο Video που ακολουθεί, αλλά δείτε και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί (αλλά και στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης)...

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.