Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Ξημέρωσε στην Ιστιαία μετά από μία νύχτα που «στόλισε» με χιόνι όλα τα γύρω βουνά της.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν στην ηλεκτροδότηση της περιοχής, κυρίως από Ιστιαία προς Βασιλικά (μιας και έπεσε η γραμμή τροφοδοσίας 220V) και σταδιακά με υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων, έγινε η αποκατάσταση αλλά δυστυχώς όχι παντού (για παράδειγμα σήμερα στις 8.30 στο Κυπαρίσσι δεν είχε επανέλθει ακόμα αλλά και στην Κοκκινομηλιά).

: Βέβαια τα δέντρα που έπεσαν και συμπαρέσυραν καλώδια της ΔΕΗ και κλείνοντας τους δρόμους, έκαναν τις προσπάθειες ακόμα πιο δύσκολες…

Απο τη Δημοτική Αρχή εξεδόθηκε η πιό κάτω ανακοίνωση: Σχετικά με τη διακοπή ρεύματος που έχει σημειωθεί σε πολλές περιοχές του Δήμου μας, σας ενημερώνουμε ότι η βλάβη προήλθε από πτώση δέντρων στο δίκτυο της ΔΕΗ λίγο έξω από τις Γούβες. Πολυάριθμο συνεργείο τεχνικών βρίσκεται στην περιοχή προκειμένου να εντοπιστεί η ζημιά με σκοπό τη σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Το Video KAI το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, είναι σημερινό (ώρα 8.45 το πρωί) και δείχνει πως τα χιόνια έφτασαν μέχρι την είσοδο των Καμαρίων.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.