Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την ετήσια χοροεσπερίδα και την κοπή της πίτας για το 2019 έκανε εχθές ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Ιστιαίας σε συνεργασία με το 15μελές Συμβούλιο .

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Πρόεδρος του 15μελούς Γιάννης Σταματονικολός, ενώ παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνας Ευσταθίου – Σπανού και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς.

Με την κοπή της πίτας έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου του 15μελούς και στη συνέχεια όλοι γλέντησαν με τα τραγούδια της Αντωνίας Παντελάκη και του Δημήτρη Φράγκου.

Δείτε αμέσω πιό κάτω τα Video απο την εκδήλωση και στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης θα δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ

O xαιρετισμός της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου - Σπανού

Ο χαιρετισμός του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Κοντζιά

Δείτε και αποσπάσματα απο την εκδήλωση, με τον Γιάννη Σταματονικολό να χαιρετίζει τον κόσμο, την κλήρωση και την κοπή πίτας

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.