Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Σήμερα είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο με συζήτηση 25 θεμάτων.

Και ενώ στην αίθουσα παραβρέθηκαν τελικά 10 συνολικά δημοτικοί σύμβουλοι, το συμβούλιο ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε μιας και δεν υπήρξε η απαραίτητη πλειοψηφία.

Πιθανή ημερομηνία; η επόμενη Δευτέρα.

Όμως έχουμε μερικά ερωτήματα:

- ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ήταν παρών και ειπώθηκε πώς ήταν στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου. Δεν θα έπρεπε όμως να έχει ενημερώσει το σώμα, μιας και δεν ήταν γεγονός της τελευταίας στιγμής αλλά προγραμματισμένο;

- Η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού δεν παραβρέθηκε στην αίθουσα ούτε για ένα λεπτό (ήταν στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου.). Αντίθετα, λίγα λεπτά μετά την ακύρωση της συνεδρίασης, εντοπίστηκε σε κοντινό καφέ !

- Από τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης παραβρέθηκαν στην αίθουσα μόνο τρεις, ενώ έξω από την αίθουσα εντοπίστηκαν και άλλοι.

- Από την αντιπολίτευση παραβρέθηκαν 7 συνολικά σύμβουλοι, όπως πάντα δηλαδή περισσότεροι από αυτούς της συμπολίτευσης (έτσι εξάλλου γίνονται πλέον τα συμβούλια).

Εμείς σαν πολίτες νοιώθουμε προσβεβλημένοι και καταλαβαίνουμε γιατί δεν υπάρχουν ακροατές στα δημοτικά συμβούλια.

Απαξιώνονται τελικά για να μην πηγαίνουν οι πολίτες, για να μην ελέγχουν οι πολίτες;

Και μία ακόμα, τελευταία, απορία: μήπως το συμβούλιο δεν έγινε (μιας και εμέις είχαμε την πληροφορία από πολύ νωρίς πως ήταν μεθοδευμένη η αναβολή), μιας και θα προέδρευε ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Σταματίου ; Μήπως, ...... λέμε ....

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.