Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

ANAKOINΩΣΗ

Συνάδελφε, συναδέλφισσα

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ, ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου (10.00 π.μ.- 16.00 μ.μ.) στην Ιστιαία (Δημαρχείο)

και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου (10.00 π.μ.-16.00 μ.μ.) στο Προκόπι (Κοινοτικό Γραφείο)

Ψηφίζουμε μαζικά στις εκλογές του σωματείου μας. Ισχυροποιούμε τη δύναμη μας, Ψηφίζουμε για ένα ισχυρό, διεκδικητικό και μαζικό σωματείο.

Το σωματείο μας τα προηγούμενα χρόνια, με τη συμβολή του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των συναδέλφων έδωσε σημαντικές μάχες για τα δικαιώματα του κλάδου μας. Για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, για ένα καλύτερο μεροκάματο για εμάς και τα παιδιά μας.

Όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε μάχη επιβίωσης κόντρα στην προσπάθεια αφανισμού του κλάδου. Παρά τις προσπάθειες χτυπήματος των δικαιωμάτων μας, με τη δράση του σωματείου μας καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε μια σειρά πράγματα όπως:

• Αυξήθηκε η τιμή της επιδότησης ανα kg ρητίνης από τα 0,34 στα 0,38λεπτά του ευρώ

• Παρέμεινε σταθερή η τιμή αγοράς ανα kg ρητίνης στα 0,30λεπτά του ευρώ

• Πραγματοποιήσαμε αγώνες όπως η μεγάλη μας διαμαρτυρία στην Αθήνα στην οποία αποσπάσαμε μια σειρά δεσμεύσεις

• Κάναμε ευρύτερα γνωστά τα αιτήματα και τα προβλήματά μας πανελλαδικά, για έναν κλάδο στον οποίο απασχολούνται στην Εύβοια πάνω από χίλιες οικογένειες και ο οποίος παράγει το 95% της ρητίνης που παράγεται στην Ελλάδα

Η κατάσταση ΔΕΝ θα ήταν η ίδια αν δεν υπήρχε η δράση του σωματείου μας. Με την συμβολή του, με τη δράση κάθε συναδέλφου μπορούμε να διεκδικήσουμε

1. Αυξήσεις στην τιμή αγοράς ανα kg ρητίνης

2. Αύξηση στην τιμή επιδότησης ανα kg ρητίνης στην παλιά τιμή των 0,64 λεπτών του ευρώ

3. Παροχή υλικού (σακούλες) ρητίνευσης

4. Δωρεάν παροχή πάστας

5. Διατήρηση των ενσήμων σε βαρέα και ανθυγιεινά

Για την κατάσταση που βιώνουμε υπάρχουν ευθύνες με ονοματεπώνυμο. Είναι ευθύνη των κυβερνήσεων, της σημερινής και των προηγούμενων που στα πλαίσια της αντιλαϊκής πολιτικής, αφήνει τον κλάδο μας χωρίς προστασία, χωρίς δικαιώματα όπως άλλωστε κάνει και σε όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Σήμερα μήνες μετά τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, δασικοί δρόμοι για τη δουλειά μας δεν έχουν αποκατασταθεί, μέτρα προστασίας της λαϊκής οικογένειας από καιρικά φαινόμενα δεν έχουν παρθεί. Σε κάθε φωτιά καιγόμαστε, σε κάθε πλημμύρα πνιγόμαστε και χάνουμε τη δουλειά μας, στα χιόνια παγώνουμε.

Συνάδελφοι/σσες

για τη ζωή μας και τα δικαιώματά μας παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας, δεν περιμένουμε λύσεις από δήθεν σωτήρες. Με τη δική μας οργάνωση, το σωματείο μας, συμπορευόμενοι με τους συναδέλφους μας σε άλλους κλάδους και το εργατικό κίνημα, διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει.

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΡΗΤΙΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ - ΔΑΣΕΡΓΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ Κουρκουλοί Ευβοίας, Τηλ Επικοινωνίας: 6936192058

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.