Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Η Θεατρική Σκηνή Ιστιαίας υποδέχεται την Άνοιξη με το θεατρικό του Βασίλη Κατσικονούρη"Το μπουφάν της Χάρλεϋ".

"Το μπουφάν της Χάρλεϋ" είναι ένας κωμικοτραγικός μονόλογος μιας γυναίκας,μιας μάνας. Μέσα από αυτό το μονόλογο ο συγγραφέας αφήνει αιχμές για το κοινωνικό κατεστημένο και την ανθρώπινη αγωνία για το τέλος της ύπαρξης.

"...μια γυναίκα ένα βροχερό βράδυ,μιλάει σ'έναν εύζωνα σαν να μιλάει σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Για όλες εκείνες τις φορές που άρπαξαν ένα μπουφάν,πήραν τη μηχανή και εξαφανίστηκαν. Για όλες εκείνες τις φορές που κλείστηκαν σε ένα δωμάτιο και έκλαψαν στα κρυφά. Για όλες εκείνες τις φορές που εγκλωβίστηκαν μέσα στον ίδιο τους τον εαυτό. Για όλες εκείνες τις φορές που συμβιβάστηκαν και αναγκάστηκαν να πουν "πάλι καλά" "...γιατί ο κόσμος αυτός χωράει μόνο αυτούς που μπορούν να λένε "πάλι καλά"..." Η συνέχεια στην σκηνή.

Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Μαρτίου Ώρα έναρξης: 19:30μμ

Θεατρική Σκηνή Ιστιαίας Εργατικές κατοικίες Ιστιαίας

Ερμηνεία : Κατερίνα Μαλάκη

Σκηνοθέσία: Φωτεινή Παπαιωάννου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.