Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Για μια ακόμα φορά η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού σε σχέση με το γήπεδο των Ωρεών, ακυρώνεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Αυτή τη φορά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με το έγγραφο 613/32435 της 20/3/2013, ακυρώνει την απόφαση του Δημ. Συμβουλίου που πάρθηκε στις 4-2-2019 «ως μη νόμιμη» μιας και δεν αιτιολογούσε επαρκώς ότι το οικόπεδο που θα αγόραζε ο Δήμος ήταν το μόνο κατάλληλο αλλά και δεν υπήρχε αναφορά στον κωδικό του προϋπολογισμού στον οποίο θα εντάσσονταν η αγορά καθώς επίσης δεν υπήρχε και εκτίμηση από επιτροπή του κόστους αγοράς του ακινήτου αλλά και έκθεση από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών, ώστε τελικά να οριστεί το τίμημα αγοράς του οικοπέδου.

Να αναφέρουμε πως τα πιο πάνω προβλήματα για μια πολλοστή φορά ο Δημ. Σύμβουλος Βασίλης Δημόπουλος είχε επισημάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη απόφαση που ακυρώθηκε και είχε να κάνει με την απαιτούμενη πλειοψηφία που χρειάζονταν.

Δυστυχώς όμως δεν εισακούστηκαν οι επισημάνσεις και τελικά η ομάδα των Ωρεών εξακολουθεί να βρίσκεται σε «περιπέτεια» σε σχέση με την κατασκευή του γηπέδου της, ενός γηπέδου που η Δημοτική Αρχή είχε δεσμευτεί πως θα ήταν έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και η ομάδα να μετακινείται από γήπεδο σε γήπεδο

Είναι η τρίτη φορά που ακυρώνεται η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας για το συγκεκριμένο θέμα, με την Δημοτική Αρχή να κάνει… γκάφες «κατ΄ εξακολούθηση».

Δείτε το έγγραφο της ακύρωσης της απόφασης

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.