Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Καταθέσαμε σήμερα στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας το φάκελο της υποψηφιότητας του συνδυασμού «Δυναμική Πρωτοβουλία» αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το έργο μας για το δήμο Ιστιαίας Αιδηψού.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βρίσκονται στο πλευρό μας 156 άξιοι υποψήφιοι με διάθεση προσφοράς και θέληση να πετύχουν το καλύτερο για τον τόπο μας.

Στο ψηφοδέλτιό μας, εκπροσωπούνται όλες οι γενιές, οι κοινότητες, οι επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες με πρόσωπα που πιστεύουν στις δυνάμεις της περιοχής μας και θέλουν να συμβάλουν στην πρόοδο και ευημερία.

Μαζί μας, δοκιμασμένα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και νέοι που ενισχύουν την προσπάθειά μας και δίνουν αέρα ανανέωσης.

Η «Δυναμική Πρωτοβουλία» μπαίνει στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 26ης Μαΐου ενωμένη, ενισχυμένη, με σεβασμό στους πολίτες και εμπιστοσύνη στο πρόγραμμά της.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Λίνα Ευσταθίου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.