Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 παρουσιάστηκαν στο σχολείο τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Πρώτα παρουσιάστηκε από τους μαθητές της έκτης τάξης το πρόγραμμα μουσειακής εκπαίδευσης με τίτλο: «Ο μαγικός κόσμος των μουσείων» με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τις Μαρία Αγγελοπούλου, Κατερίνα Καλτσά και Φαίη Βαμβούρη. Δημιουργήσαμε ιστολόγιο που περιλαμβάνει όλο το υλικό του προγράμματος.

Ακολούθησε η παρουσίαση από τους μαθητές του Α2 και Γ2 του προγράμματος με τίτλο: «Η μυθολογία στο μαγικό κόσμο των μουσείων», όπου οι μικροί μαθητές δραματοποίησαν την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε διασκευή Σοφίας Ζαραμπούκα. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Ευσταθία Κυργιώργη, Ευστάθιος Κουμπής.

Τέλος, η πέμπτη τάξη παρουσίασε το πρόγραμμα «Φιλαναγνωσίας» στο οποίο συμμετείχε φέτος συνδυάζοντας το με το πρόγραμμα «Βιβλία σε ρόδες» με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Κατερίνα Καλτσά.

Δείτε στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης τη σελίδα του σχολείου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.