Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Μια υπέροχη βραδιά οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Σινασού με αφορμή την καθιερωμένη γιορτή της σαρδέλας.

Οι γυναίκες του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει τους μεζέδες και γέμιζαν τα πιάτα μαζί με σαρδέλα που έψηναν επιτόπου άντρες του Συλλόγου και τους οποίους με κρασί και τσίπουρο σέρβιραν στους παρευρισκόμενους οι εθελοντές σερβιτόροι. Και όλα αυτά εντελώς Δωρεάν.

Τη ζωντανή μουσική ανέλαβαν οι «δικοί μας» Χρήστος Κυριακού και Γιώργος Κουβέλης που με την ποικιλία των τραγουδιών τους ξεσήκωσαν σε χορούς μέχρι πρωίας όσους κάθισαν και διασκέδασαν.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Ευαγγελόπουλος ήταν πανταχού παρών, ενώ έγινε και κλήρωση δώρων προς ενίσχυση του Συλλόγου.

Πολλά μπράβο στην πολύ καλή οργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Σινασού και του χρόνου και πάλι να ανταμώσουμε «με χορούς κυκλωτικούς»!

(Δείτε Video απο τη βραδιά και ΔΕΙΤΕ το φωτορεπορτάζ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.