Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Η Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια να επιβραβεύει τους αριστούχους μαθητές της περιοχής του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού με το βραβείο «Αναστασία Παπανδρέου – Τριάντη».

Φέτος λοιπόν, στην χθεσινή συναυλία Ελευθερίας Αρβανιτάκη – Γιάννη Κότσιρα που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Μονοκαρυά, βραβεύτηκε ο απόφοιτος μαθητής Λυκείου Ιστιαίας Γιάννης Ζαπανιώτης (που ερίστευσε στις Πανελλαδικές εξαιτάσεις) καθώς και δύο μαθητές του Ειδικού Σχολείου Καμαρίων που διακρίθηκαν στους Special Olympics με χρυσά μετάλλια, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και Αλέξανδρος Ψύχας.

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή αυτή η κίνηση από την Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς, που κάθε χρόνο μας «χαρίζει» ποιοτικές εκδηλώσεις.

Πολλά μπράβο στους μαθητές της περιοχής μας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.