Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές 8 Αυγούστου 2019, η συναυλία που οργάνωσε η Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα.

Ο χώρος του σχολείου Μονοκαρυάς κυριολεκτικά κατακλείστηκε από κόσμο που στήριξε την κίνηση του Συλλόγου και διασκέδασε για πάνω από διόμισυ ώρες με τους δύο πολύ καλούς καλλιτέχνες που μάγεψαν με τις φωνές και τις ερμηνείες τους.

Ειδικά τα τελευταία τριάντα λεπτά, όλοι όρθιοι χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί με τους τραγουδιστές, που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερό τους ευατό μαζί με τους πολύ καλούς μουσικούς που τους συνόδευσαν.

Στην αρχή της εκδήλωσης, η Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς βράβευσε τους πρωτεύσαντες μαθητές της περιοχής μας (υπάρχει άλλη ανάρτηση στη σελίδα μας).

Πολλά μπράβο στους υπεύθυνους της Πολιτιστικής Κίνησης Μονοκαρυάς αλλά και σε όλους όσους έτρεξαν και δούλεψαν για να επιτευχθεί αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα και ο κόσμος να φύγει από το χώρο της συναυλίας απόλυτα ικανοποιημένος.

Δείτε τα Video απο την συναυλία... (φωτορεπορτάζ στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης)...

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.