Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στην χθεσινή συναυλία που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου & Αγιοκάμπου, ο Γιάννης Ζουγανέλης κάλεσε τον νέο Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά να ανέβει στη σκηνή.

Ο νέος Δήμαρχος δεν άργησε να ακολουθήσει τον Γιάννη Ζουγανέλη και πάνω στη σκηνή αφού μίλησαν για τον μεγάλο Γιάννη Κούτρα που κατάγεται από την περιοχή της Αιδηψού, δεσμεύτηκαν να οργανώσουν μεγάλη συναυλία για να τον βοηθήσουν στην περιπέτεια που περνά.

Στη συνέχεια ο νέος Δήμαρχος τραγούδησε το ΜΑΧΑΙΡΙ ( Μικρούτσικος – Καββαδίας – Παπακωνσταντίνου ) αλλά και το «Γιάννη μου το μαντήλι σου», εισπράττοντας τα χειροκροτήματα του κοινού.

Απολαύστε τους στα πιο κάτω Video…

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.