Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Το Τ.Τ. Ιστιαίας της Ε.Ε.Σ. ευχαριστεί θερμότατα τον αγαπητό μας φίλο κ. Βάγια Κατσό που μας κοινοποίησε πρώτος την επιστολή του Προέδρου μας κ. Χ. Φαράντου, χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία η οποία προφανώς υπερέχει της «ταχυδρομικής» επικοινωνίας.

Μετά την ανάγνωσή της, ως αντιπρόεδρος του Τ.Τ. Ιστιαίας της Ε.Ε.Σ., εκφράζοντας και τη σύμφωνη άποψη του Προέδρου κ. Δημ. Γιάγκου, συντασσόμαστε απόλυτα με τις απόψεις του κ. Προέδρου της Ε.Ε.Σ. τις οποίες έχουμε εκφράσει κι εμείς πρόσφατα, τόσο δημόσια, όσο και με επιστολές προς τους αρμόδιους φορείς.

Στο σημείο που έχουμε διαφορετική άποψη με τον κ. Φαράντο είναι η βαρύτητα που αποδίδει στις απόψεις της κ. Ντελκή, διαφοροποιώντας τη από τους υπόλοιπους πολίτες της Β. Εύβοιας. Η κ. Ντελκή, κατά την δική μας άποψη, με κανένα τρόπο δεν πληροί τις προϋποθέσεις που χαρακτηρίζουν τον όρο «Δημοσιογράφος», ούτε οι γνώσεις της περί της ιστορικής και πολιτισμικής ταυτότητας της Εύβοια διαφέρουν από αυτές του μέσου πολίτη.

Συνεπώς θεωρούμε πως η ΟΡΘΗ επιστολή του κ. Προέδρου είχε μάλλον ΛΑΘΟΣ αποδέκτη.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.