Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

.

Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρίου Ιστιαίας, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία, πλαισιούμενος από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό-Ιεροκήρυκα, τον Οικον. Ιωάννη Σούρα, τον Εφημέριο της Ενορίας, Πρεσβ. Μιχαήλ Σαμαρά και τον εορτάζοντα Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, όπου ανέλυσε διδακτικά τον ορισμό «άνθρωπος του Θεού», όπως ο Άγ. Νικόλαος προσφωνείται από την υμνολογία της Εκκλησίας μας και πώς κάθε άνθρωπος μπορεί να θυμάται ότι είναι και να συνεχίσει να είναι του Θεού, ενώ λίγο πριν την απόλυση, χειροθέτησε Οικονόμο τον π. Μιχαήλ Σαμαρά, ο οποίος με ταπείνωση και φιλοτιμία εργάζεται για τις δύο Ενορίες (Αγ. Νικολάου Νεοχωρίου και Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου Τσιφλικίου) και ενεργεί εν τω κρυπτώ την ελεημοσύνη και την ενίσχυση του έργου των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως. Την επιλογή του Σεβασμιωτάτου επικύρωσε ο λαός του Θεού αναφωνώντας το «Άξιος» για τον καλό τους Λευίτη.

απο την σελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως (http://www.imchalkidos.gr)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.