Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Φτάνει πια , ΤΩΡΑ να παρθούν μέτρα πολιτικής Προστασίας του λαού και της περιουσίας του.

Με μια μόλις βροχή που εκδηλώθηκε χθές 10/12 σήμερα μετράμε πολλά σπίτια πλημμυρισμένα και κατεστραμμένα στην περιοχή των Βασιλικών, δρόμους κομμένους στη μέση, το εθνικό οδικό δίκτυο για άλλη μια φορά με σημαντικά προβλήματα. Έχουν αποκλειστικά την ευθύνη ο Δήμος, η Περιφέρεια και η κυβέρνηση για αυτά τα αποτελέσματα. Ένα χρόνο μετά τις πλημμύρες του Ζορμπά και έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με μικρότερης έκτασης φαινόμενα. Ρωτάμε ευθέως, τι ουσιαστικά μέτρα έχουν παρθεί για την πρόληψη από καιρικά φαινόμενα και για την πολιτική προστασία του λαού της ευρύτερης περιοχής του Δήμου?? Την απάντηση την δείχνει η πραγματικότητα. Μόνο πρόχειρα μπαλώματα και επιφανειακά έργα που δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό. Επι της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει γίνει, ώστε να προστατεύεται ο λαός! Ήδη ακούσαμε τα περι θεομηνίας , ότι άνοιξε ο ουρανός, πρωτοφανή φαινόμενα κλπ. Ένα μόλις βράδυ έβρεξε κύριοι του Δήμου, της Περιφέρειας και της κυβέρνησης!!!!

Οι καταγγελίες που έχουμε μιλούν για ρέματα και χείμαρρους που δεν καθαρίστηκαν ποτέ παρά τις συνεχείς οχλήσεις και αναφορές. Επανειλημμένα θέσαμε στο δημοτικό συμβούλιο και στα τοπικά συμβούλια το ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας, προειδοποιήσαμε και απαιτήσαμε να παρθούν μέτρα άμεσα, έχουμε και νωπή εμπειρία ενα μόλις χρόνο πριν!

Είναι προαναγγελθέν έγκλημα τα σημερινά αποτελέσματα για άλλη μια φορά!!!

Κλιμάκια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές απο τις πρωινές ώρες. Άμεσα να οργανωθεί η πάλη του λαού της περιοχής για μέτρα προστασίας. Το τοπικό συμβούλιο της περιοχής των βασιλικών να συνεδριάσει άμεσα και να καταδικάσει την πολιτική του Δήμου και της Κυβέρνησης που φέρνει αυτά τα αποτελέσματα και να απαιτήσει ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

• Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και των καταστροφών που προέκυψαν

• Αποζημιώσεις στους πληγέντες

• Επίσπευση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων

• Έλεγχος των υποδομών του οδικού δικτύου

• Καθαρισμός και εκβάθυνση ρεμάτων και χειμάρρων

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.