Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Σήμερα συνεδρίασε η ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Στερεάς Ελλάδας και πάρθηκε απόφαση η Νατάσα Φουρνάρη, Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, να ορισθεί σαν τακτικό Μέλος του ΣΥΠΟΘΑ (Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων).

Είναι γνωστό πως η κα Φουρνάρη εργάζεται σαν Αρχιτέκτονας και διατηρεί Αρχιτεκτονικό γραφείο στην Ιστιαία, οπότε η επιτυχία της στο νέο της πόστο θεωρείται δεδομένη.

.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε απο τη σημερινή συνεδρίαση, φαίνεται ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κος Νίκος Σουλιώτης και δίπλα του ο Γιάννης Κοντζιάς (ο οποίος να θυμίσουμε πως κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα).

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.