Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Χτύπησαν σήμερα στο αντλιοστάσιο, Ιστιαίας παραμονή Χριστουγέννων, οι "Καλικάντζαροι, προξενώντας καταστροφή του υποβρύχιου κινητήρα και προβλήματα υδροδότησης της πόλης.

Η δολιοφθορά έγινε σήμερα το πρωί και υπάλληλοι του Δήμου δουλεύουν ήδη για την επίλυση του προβλήματος.

Ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Πανουργιάς εξέδωσε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ενώ ανακοίνωση στο FB έκανε και ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού.

Απο τη Δημοτική Αρχή κατατέθηκε μήνυση κατ΄αγνώστων

Δελτίο Τύπου

Σήμερα, 24/12/2019 και ώρα 11 το πρωί, τεχνικοί υπάλληλοι του δήμου μετά από έλεγχο που διενέργησαν στο αντλιοστάσιο που τροφοδοτεί τη δεξαμενή νερού της Ιστιαίας, διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν προβεί σε δολιοφθορά της καλωδίωσης του μοτέρ με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του υποβρύχιου κινητήρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της υδροδότησης σε ορισμένες περιοχές της Ιστιαίας.

Οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης έχουν ήδη ξεκινήσει. Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Η δημοτική αρχή έχει καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων και την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Ιστιαίας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.