Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 το «Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής Ιστιαίας – ΔΙΑΠΟΡΘΜΕΥΩΝ ΛΟΓΟΣ» έκοψε την βασιλόπιτα για το 2020 στο Πνευματικό Κέντρο τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου Ἱστιαίας.

Στην τελετή βρέθηκαν οι φίλοι του Εργαστηρίου που παρακολούθησαν την τελετή την οποία ευλόγησε ο πατέρας Ιωάννης Θάνος, ο οποίος και ευχήθηκε δημιουργική χρονιά.

Στη συνέχεια η υπεύθυνη του εργαστηρίου Κατερίνα Αθηνιώτη – Παπαδάκη πήρε το λόγο, ευχύθηκε για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά για την έκδοση του βιβλίου «Βόρεια Εύβοια – Στα διάσελα των μυθων της» που περιέχει εργασίες του εργαστηρίου και η βραδιά ολοκληρώθηκε με επιλεγμένα τραγούδια που τραγούδησε ζωντανά και χωρίς ηχητικά ο Ηλίας Τσαρούχας.

Δείτε τα Video απο τη βραδιά και στη συνέχεια το φωτορεπορτάζ...

ο Αγιασμός και η κοπή της βασιλόπιτας

Η Κατρίνα Αθηνιώτη - Παπαδάκη

Ο Ηλίας Τσαρούχας

\

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.