Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και των κλειστών δημοτικών γυμναστηρίων για την ερχόμενη εβδομάδα, με απόφαση του Δημάρχου Ιστιαίας - Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά.

Ο Δήμος θα προχωρήσει σε απολύμανση των χώρων προληπτικά από αύριο...

Λέει η απόφαση του Δημάρχου:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 137/2020

ΘΕΜΑ : Αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων και των δημοτικών κλειστών γυμναστηρίων

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Έχοντας υπ' όψη:

1. Τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ Α 87/07.06.2010), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν για τις αρμοδιότητες του Δημάρχου.

2. Τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 94 «Πρόσθετες αρμοδιότητες Δήμων», παρ.4 αριθ. 27 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α 87/7-6-2010), στο οποίο αναφέρεται ότι προστίθεται η ακόλουθη αρμοδιότητα: «Η διακοπή μαθημάτων λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών ή επιδημικής νόσου, εντός των διοικητικών ορίων του οικείου Δήμου».

3. Τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 94 «Πρόσθετες αρμοδιότητες Δήμων», παρ.4 αριθ. 31 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α 87/7-6-2010), στο οποίο αναφέρεται ότι προστίθεται η ακόλουθη αρμοδιότητα: «Η άσκηση εποπτείας επί των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων».

Αποφασίζει

Την αναστολή λειτουργίας έως και τις 13 Μαρτίου 2020 όλων των Σχολικών Μονάδων και των δημοτικών κλειστών γυμναστηρίων για προληπτικούς λόγους και την πραγματοποίηση απολυμάνσεων σε όλα τα κτίρια και σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ).

Η παρούσα ισχύει από την έκδοση της.

Ο Δήμαρχος Ιωάννης Γ. Κοντζιάς

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.