Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Ένα χρόνο έκλεισε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού.

Δείτε τί γράφαμε πέρσι μετά την εκλογική νίκη του Γιάννη Κοντζιά:

Νέο Δήμαρχο τον Γιάννη Κοντζιά επέλεξαν χθές οι πολίτες του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και μάλιστα με το συντριπτικό ποσοστό του 60% και διαφορά 1700 ψήφων!

Σημαντικό επίσης το γεγονός πως ο συνδυασμός ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ έτυχε γενικής αποδοχής σχεδόν σε όλες τις ενότητες του Δήμου μας, αφού βρέθηκε μπροστά στην μέγιστη πλειοψηφία των εκλογικών τμημάτων.

Στο εκλογικό κέντρο του νέου Δημάρχου τα ευχάριστα νέα ήλθαν πολύ νωρίς, με τους φίλους της παράταξης να ξεκινούν τους πανηγυρισμούς.

Ο Γιάννης Κοντζιάς έκανε μια βόλτα από την Αιδηψό όπου αφού ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν εκεί, τους ανακοίνωσε το νέο και τους κάλεσε στην Ιστιαία να γιορτάσουν την επιτυχία του συνδυασμού ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Έτσι στη συνέχεια ο κος Κοντζιάς επέστρεψε στην Ιστιαία όπου το εκλογικό αποτέλεσμα είχε ολοκληρωθεί.

Αν και στην περιοχή ξέσπασε μπόρα, ο νέος Δήμαρχος μίλησε στους πολίτες ξεκινώντας με το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου ενός συμπολίτη μας.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαρίστησε επίσης και αφιέρωσε την επιτυχία του μακρύ αγώνα του για την Δημαρχία στους γονείς του, λέγοντας με νόημα μεταξύ άλλων: «η οικογένειά μου, από τα παιδικά μου χρόνια, έχει χτυπηθεί και από τον κομματισμό και από τα πελατειακά νταλαβέρια όσων διοικούσαν τον τόπο για δεκαετίες…… Για να μπορέσουμε να νικήσουμε το σύστημα, το οποίο το καταφέραμε σήμερα, στις 2 του Ιούνη για το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού…… Η νίκη δεν ανήκει ούτε σε εμένα, ούτε στο συνδυασμό μας. Ανήκει σε όλους του δημότες,….. και όχι μόνο στο 60% που μας ψήφησαν στον δεύτερο γύρο των εκλογών, αλλά σε όλους. Γιατί όλοι πληρώνουν τον κομματισμό και τα πελατειακά νταλαβέρια των πατρώνων του τόπου. Έτσι λοιπόν για να μπορέσουμε να νικήσουμε, πήρα πολύ νωρίς μία απόφαση: να μη κάνω κανένα συμβιβασμό με αυτούς και να σας πείσω να τους βάλουμε όλους απέναντι. Και βάζοντάς τους όλους απέναντι, ηττήθηκαν όλοι μαζί. Και ο μόνος νικητής είναι οι πολίτες του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, είμαστε όλοι μας. Σας ευχαριστώ πολύ και να ξέρετε πως θα κάνω τα πάντα για να σταθώ άξιος της εμπιστοσύνης σας και το μοναδικό μας όπλο είναι η δουλειά».

Μια νέα εποχή ξεκινά για τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού.

Όλοι ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ !

Δείτε την ομιλία του Γιάννη Κοντζιά

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.