Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Χθες Κυριακή 7 Ιουνίου 2020, δώθηκε το σύνθημα να ξεκινήσει η 2η ποδηλατική διαδρομή Ιστιαίας – Κανατάδικα, δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Στέφανου Κυριάκου.

Το σύνθημα της εκδήλωσης ήταν «10 πεταλιές ζωής» και στους πολυπληθείς φίλους του ποδηλάτου που συμμετείχαν, ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού έδωσε φωσφοριζέ κίτρινα γιλέκα για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Η διαδρομή όπως και πέρσι ήταν από την πλατεία της Ιστιαίας μέχρι και τα Κανατάδικα, αγαπημένη διαδρομή έτσι κι αλλιώς για πολλούς κατοίκους της περιοχής σε καθημερινή βάση.

Στην εκδήλωση πήρε μέρος και ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, o oποίος λέει "Κατά τη διαδρομή ακούστηκαν πολλές ιδέες για το ποδήλατο και πως αυτό μπορεί να μπει πιο δυνατά στη ζωή μας".

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.