Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Ετοιμαστήκαμε και σας περιμένουμε!

Ώρα έναρξης 21:30

Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ωρεών διοργανώνει, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, τις "Θερινές Προβολές", δωρεάν πάντα για το κοινό, στην πλατεία των Ωρεών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Ο αριθμός των διαθέσιμων καθισμάτων φέτος είναι κατά πολύ μικρότερος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, η απολύμανση τους γίνεται τακτικά και υπάρχουν οι απαιτούμενες αποστάσεις. Εάν αισθάνεστε πιο άνετα μπορείτε να φέρετε το δικό σας κάθισμα, το οποίο θα τοποθετήσετε στη θέση που θα σας υποδείξουν. Στη διάθεση του κοινού υπάρχει απολυμαντικό χεριών. Προειδοποιούμε πως στην περίπτωση που το κοινό δεν τηρεί τις οδηγίες θα διακόπτεται οριστικά η προβολή.

Σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα προβληθούν οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του 42ου Φεστιβάλ και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες, την Ισπανική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο θα προβληθούν ισπανικές και γαλλικές παραγωγές.

Ταινίες για μικρούς και μεγάλους, κάτω από τα αστέρια!

Α` κύκλος προβολών: 20 - 26 Ιουλίου 2020

Β` κύκλος προβολών: 8 - 13 Αυγούστου 2020

* Ο προγραμματισμός του δεύτερου κύκλου θα γίνει στις αρχές του Αυγούστου μετά από αξιολόγηση της πορείας της νόσου

Ώρα έναρξης καθημερινά 21:30

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.