Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ιστιαίας στέλνουν (μέσα από την ιστοσελίδα τους Η ΣΦΗΚΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ) το ευχαριστώ τους στο Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά, όπως και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας επειδή κάλυψαν με στέγη και διατροφή τους διασώστες και τα πληρώματα ασθενοφόρου για την καλοκαιρινή περίοδο.

Λέει η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ:

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ιστιαίας ευχαριστούν τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, για τις προσπάθειες κάλυψης με στέγη και διατροφή, των ενισχύσεων του τομέα μας με διασώστες - πληρώματα ασθενοφόρου και για τους φετινούς καλοκαιρινούς μήνες, ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να έχουν πλήρη υγειονομική ασφάλεια.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.