Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

H κακοκαιρία στην Ελλάδα από χτές μαίνεται και στην περιοχή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού δεν είχαμε κάποια διαφοροποίηση.

Ίσα - ίσα, όπως και στο κέντρο της Αθήνας χιόνισε, και στην περιοχή του Δήμου μας έκανε το ίδιο.

Εμείς λοιπόν επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε οδοιπορικό στον ορεινό όγκο της περιοχής και να σας παρουσιάσουμε φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Ξεκινήσαμε από Ιστιαία λοιπόν, περάσαμε Βουτά και Κοκκινομηλιά, στρίψαμε για Καταρράκτες Δρυμώνα και πίσω και λίγο πριν την Κερασιά κάναμε στροφή και επιστρέψαμε.

Έτσι θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τα χωριά που περάσαμε ή και που φαίνονται από τη διαδρομή.

Επίσης στο δρόμο συναντήσαμε μηχανήματα μισθωμένα από την Περιφέρεια τα οποία και καθάριζαν τα χιόνια ώστε να γίνουν προσπελάσιμοι, ενώ «πέσαμε» πάνω στο ξεκίνημα της διάνοιξης στο σημείο προς Ροβιές.

Απολαύστε τις φωτογραφίες και το υπέροχο χιονισμένο τοπίο και «ταξιδέψτε» νοερά μαζί μας την διαδρομή, κάνοντας ΚΛΙΚ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο τη φωτογραφία. Δείτε video απο Κοκκινομηλια προς Καταρράκτες

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.