Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Νέες πληροφορίες ( Ώρα 17.40)

Σε νεότερη επικοινωνία μας με τον Λιμενάρχη Αιδηψού κο Σωτήρη Δανίκα, το σκάφος ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ αυτή την ώρα έχει προσδεθεί σε δύο ρυμουλκά και οδεύει προς τον Άγιο Κωνσταντίνο .

Όπως μας είπε ο κος Δανίκας, το επιβατικό ξεκίνησε από τον Άγιο Κωνσταντίνο με 21 επιβαίνοντες και 6 οχήματα. Στην πορεία του, έξω από τις Κεφάλες, παρουσίασε βλάβη που σε πρώτη φάση οφείλεται σε κακό καύσιμο (μάλλον υπήρχε νερό στο πετρέλαιο). Έτσι από τις 14.00 μέχρι τις 17.00, το σκάφος προσδέθηκε όπως σας είπαμε πιο νωρίς (δείτε και πιο κάτω το αρχικό ρεπορτάζ) σε αλιευτικό για να μη παρασυρθεί από τα ρεύματα της θάλασσας>

Ο Λιμενάρχης Αιδηψού κος Σωτήρης Δανίκας παρευρέθηκε αυτοπροσώπως στην όλη επιχείρηση μαζί με προσωπικό από το Λιμενικό του Πευκίου.

Η εξέλιξη του περιστατικού βρίσκεται λοιπόν σε καλό δρόμο και σύντομα η ταλαιπωρία των ανθρώπων που βρίσκονται στο σκάφος θα τελειώσει αίσια, μιας και θα έχει φτάσει στον Άγιο Κωνσταντίνο μετά απο σχεδόν 7 (επτά) ώρες.

================= ΩΡΑ 15.15

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Λιμενικού για την ρυμούλκηση του επιβατικού σκάφους ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ της AQUA FERRIES, το οποίο έχει παρουσιάσει μηχανική βλάβη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ που τραβήξαμε.

Σε επικοινωνία μας με τον Λιμενάρχη Αιδηψού κο Δανίκα Σωτήρη, αυτή την ώρα (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μας) το σκάφο έχει δεθεί με αλιευτικό για να μην παρασυρθεί από τα ρεύματα που επικρατούν στην περιοχή.

Το σκάφος ΜΥΣΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ απέπλευσε από τον Άγιο Κωνσταντίνο για Σκιάθο και παρουσίασε μηχανική βλάβη κατά τον πλου.

Θα σας ενημερώσουμε αργότερα για τα νεότερα της εξέλιξης της επιχείρησης.

Δείτε φωτορεπορτάζ "στιγμής" κάνοντας ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο πάνω απο την φωτογραφία

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.