Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά τις 11:00 το πρωί, η τελετή εγκαινίων του Ειδικού Σχολείου Καμαρίων.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκίδας και Βορείων Σποράδων Χρυσόστομου, του Υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη, των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ του νομού Εύβοιας, της Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνας Ευσταθίου – Σπανού, του Αντιπεριφεριάρχη Γιάννη Κοντζιά και άλλων επισήμων.

Ο Αγιασμός έγινε από τον Σεβασμιώτατο Χρυσόστομο με παρουσία και του Διευθυντή Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κου Δημήτρη Κυριτσόπουλου, καθώς και του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Δημητρίου.

Μετα την τέλεση του Αγιασμού, χαιρετισμούς απεύθυναν ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Ακριώτης, Αναστάσιος Πρατσιόλη Ζωή Λιβανίου, οι τέως Υπουργοί Σίμος Κεδίκογλου και Συμεών Κεδίκογλου, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου του Μουσείου Φίλων Γεώργιου Δροσίνη κ. Πάστρας, ο Διευθυντής Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας Δημήτρης Κυριτσόπουλος και ο Περιφερειακός Διευθυντή Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημητρίου.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Καμαρίων κος Δαυίδ Κωνσταντινάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου Νίκο Φεργαδιώτη και Γιάννη Ντέντη οι οποίοι έκαναν όλη την χειρονακτική εργασία της ανακαίνισης του Σχολείου αλλά και των χορηγών που πρόσφεραν αμέριστη βοήθεια για την πραγμάτωση του έργου αυτού. Συγκεκριμένα ευχαρίστησε την Εταιρεία Ε. και Δ. Κόντος που πρόσφερε ένα υπερσύγχρονο θερμοκήπιο, τον Σύλλογο Ξενοδόχων Αιδηψού, την εταιρεία Νηρέας , την οικογένεια Χρήστου Δελχά, την Εταιρεία Κλιμάτογλου, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Δήμαρχο Ιστιαίας και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Θανάση Σπανό.

Ακολούθως μίλησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θανάσης Σπανός καθώς και η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού η οποία και απένειμε τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς.

Τέλος, η Δήμαρχος έκοψε την καθιερωμένη κορδέλα και οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στους χώρους του Ειδικού Σχολείου.

Δείτε την σύντομη ομιλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομου.

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που βρίσκεται πάνω από την φωτογραφία.

Δείτε το καθιερομένο κόψιμο της κορδέλας

Αργότερα θα ακολουθήσει και δημοσίευση με αποσπάσματα από όλους τους χαιρετισμούς που έγιναν.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.