Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Δεν ξέρουμε τελικά αν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων έπεσαν μέσα ή έξω, το σίγουρο είναι πως από χτες έχουμε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες (αυτή τη στιγμή, πρωί Παρασκευής, στην Ιστιαία έχει 2 βαθμούς Κελσίου).

Και βέβαια τα χιόνια επανήλθαν σε κάποια χωριά της Βόρειας Εύβοιας, όπως στις Μηλιές, στις Κεχριές, στην Αγία Άννα, Προκόπι, τις Γαλατσάδες, Γερακιού, Γαλατσώνα και βέβαια στην Κοκκινομηλιά όπου σε επικοινωνία μας πριν λίγο με κάτοικο του χωριού, το χιόνι είναι ήδη στους 20 πόντους. Μάλιστα σε επίσκεψή μας στον Ταξιάρχη, τα χιόνια έχουν φτάσει μέχρι τις παρυφές του όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες. (oι φωτογραφίες είναι απο Κεχριές, Ταξιάρχη, Κοκκινομηλιά, Γαλατσάδες και Αγία Άννα)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.