Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Σε λειτουργία από σήμερα το πρωί η νέα σελίδα του ΔΙΕΚ Ιστιαίας, μέσω της οποίας προωθείται το έργο αλλά και η ενημέρωση προς τους ενδιαφερόμενους.

Η ιστοσελίδα είναι: http://iek-istiaias.eyv.sch.gr

Facebook: https://www.facebook.com/diekistiaiasaidipsou/

Στη σελίδα λοιπόν του ΔΙΕΚ Ιστιαίας, διαβάσαμε τον χαιρετισμό της Διευθύντριάς του, κας Σοφίας Τριανταφύλλου και τον οποίο μοιραζόμαστε μαζί σας:

«Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του Δημόσιου ΙΕΚ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ.

Το δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ, ανήκει στη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης, εποπτεύεται από το ΥΠΠΕΘ και άνοιξε τις θύρες του προς το κοινό το Φθινόπωρο του 2016, (- εν πρώτοις με δύο ειδικότητες, αυτή του «Τουρισμού» και αυτή της «Αγροτικής Οικονομίας και Διοίκησης», με συνετή βούληση εμπλουτισμού τους στο άμεσο μέλλον προς άλλες κατευθύνσεις, σύμφωνα με τις επίκαιρες περιφερειακές κοινωνικές ανάγκες της εθνικής οικονομίας-), συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης στον χώρο της μη τυπικής Εκπαίδευσης και προσφέροντας στους σπουδαστές του, ποιοτικές ευκαιρίες ανέλιξης των δεξιοτήτων τους και διεύρυνσης των γνωστικών τους οριζόντων.

Ευελπιστώντας σε μακροημέρευση και επέκταση της νεοσύστατης Δομής μας, καθώς και σε αέναη δημόσια δωρεάν Παιδεία, - με ενδελεχώς μελετημένη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και σε επίπεδο Εκπαιδευτών και σε επίπεδο Καταρτιζομένων -, στο ΙΕΚ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις -μέσω ποικίλων μεθόδων και εκπαιδευτικών τεχνικών, καθώς και βιωματικής μάθησης στο πεδίο-, θέτοντας τις βάσεις για τη δυνατόν πιο ικανοποιητική επαγγελματική απορρόφηση των επαρκώς εν ευθέτω χρόνω ‘παιδευμένων’ τελειοφοίτων μας, στην τοπική, εθνική και παγκόσμια αγορά εργασίας.

Στο ΙΕΚ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ, ως Φορέας Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων, όλοι ΜΑΖΙ οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά δρώμενά του, (-Εκπαιδευτές και Διοίκηση σε πλήρη σύμπνοια-), οραματιζόμαστε και προσδοκούμε, - μέσα από μια δυναμική έναρξη εργασιών και υπηρεσιών μας -, μία εξίσου δυναμική και αξιοπρεπή περιφρούρηση της στοχοθεσίας μας από την Πολιτεία και τους τοπικούς Φορείς και Επιχειρήσεις.

«Η Γνώση είναι Δύναμη» (του Francis Bacon) και «Η Ισχύς εν τη Ενώσει» (του Ομήρου) εναρμονίζονται πλήρως με τις χρηστές προθέσεις μας για αγαστές συνεργασίες και εποικοδομητική συνέχεια!

Η Δ/ντρια του ΙΕΚ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Σοφία Τριανταφύλλου MEd & MSc»

Καλή συνέχεια στο έργο που επιτελεί το ΔΙΕΚ Ιστιαίας και βέβαια και στη νέα προσπάθεια με την ιστοσελίδα του

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.