Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΙΔΗΨΟΣ

Search Our Site

Ζωντάνεψε η παραλία των Λουτρών Αιδηψού στις 23 Δεκέμβρη 2019, με τη δράση του Art Lab «Ο Πύργος της Φαντασίας» και τη ζωντανή μουσική από τους ECLIPSE που έπαιξαν και τραγούδησαν αφιλοκερδώς, δημιουργώντας κέφι και ζεστή ατμόσφαιρα στη Λουτρόπολη.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στην Παιδική Βιβλιοθήκη της Αιδηψού καθώς και στο ΚΥΜΑ, με τα παιδιά να συμμετέχουν στο «Σε πόσα πράγματα μπορεί να μεταμορφωθεί μια παλάμη;» και δημιούργησαν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κάρτες, με την καθοδήγηση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και του Art Lab.

Η Λουτρόπολη ζεί πρωτόγνωρες εμπειρίες, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει διάθεση, όνειρο, εθελοντισμός και αγάπη, μπορούν να πραγματοποιηθούν πολλά !

Καλά Χριστούγεννα σε όλους…

'

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.