Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΙΔΗΨΟΣ

Search Our Site

Το θέμα των ιαματικών πηγών στην περιοχή της Αιδηψού συζήτησε με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Πνευματικός σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο.

Ο κ. Πνευματικός μετέφερε στον Υπουργό το αίτημα σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας της Αιδηψού για τη λειτουργία των πηγών και του υδροθεραπευτηρίου όλο το χρόνο καθώς και το θετικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Επίσης, λόγω και της ιδιότητάς του ως Καθηγητή Ορθοπεδικής, ο κ. Πνευματικός πρότεινε την ανάδειξη της περιοχής ως προορισμού για την τόνωση, ευεξία και αποκατάσταση αθλητών.

Ο κ. Υπουργός σημείωσε τις προτάσεις του κ. Πνευματικού και δεσμεύτηκε να συζητηθεί το ζήτημα των Λουτρών Αιδηψού και η προοπτική να μένουν ανοικτά όλο το χρόνο με τη διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε. τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Υπουργός ενημέρωσε ακόμα τον βουλευτή για τον σχεδιασμό του Υπουργείου Τουρισμού για την ανάπτυξη του τουρισμού ευεξίας, στον οποίο οι ιαματικές πηγές θα έχουν κεντρικό ρόλο και κατέληξαν από κοινού στην απόφαση να δραστηριοποιηθούν προκειμένου να αναδειχθεί ο ιαματικός τουρισμός στην Εύβοια, που διαθέτει μοναδικό στην Ελλάδα ιαματικό πλούτο.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.