Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΙΔΗΨΟΣ

Search Our Site

Ανακοινώνεται ότι στις 12-03-2020 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί άσκηση αντιμετώπισης περιστατικού ρύπανσης οποία θα λάβει χώρα στη περιοχή Λίμνης Ευβοίας έμπροσθεν λιμένα.

Η εκτέλεση της εν λόγω άσκησης θα είναι μία εκ νέου καλή ευκαιρία για από κοινού εκπαίδευση και συνεργασία με Τοπικές Αρχές – Εθελοντικές Οργανώσεις και Φορείς προκειμένου να ελεγχθούν οι υφιστάμενες διαδικασίες για την προετοιμασία και αντιμετώπιση πραγματικού περιστατικού ρύπανσης της θάλασσας. Ιδιαίτερα όμως, παρέχεται η δυνατότητα αξιολόγησης της συνάρθρωσης και του βαθμού συνεργασίας σε περίπτωση ενεργοποίησης του Εθνικού Σχεδίου καταπολέμησης ρύπανσης από πετρέλαιο σε τοπικό επίπεδο.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην άσκηση. Ώρα προσέλευσης στο χώρο ορίζεται η 10:45.

Ο Λιμενάρχης

Πλωτάρχης Λ.Σ. ΔΑΝΙΚΑΣ Σωτήριος

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.