Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΙΔΗΨΟΣ

Search Our Site

Με μία υπέροχη εκδήλωση ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου τίμησαν τον μεγάλο τραγουδιστή Γιάννη Κούτρα.

Την εκδήλωση που έγινε στον εμβληματικό ασβεστολιθικό βράχο των Λουτρών Αιδηψού, παρακολούθησε πολύς κόσμος που τήρησε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό, με πολλούς εθελοντές να επιβλέπουν σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης για την σωστή τήρησή τους.

Τη συναυλία άνοιξε ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού ο οποίος τόνισε πως το μνημείο του βράχου πρέπει να το διαχειριστούμε με ιδιαίτερους τρόπους και τόνισε το χαρακτήρα της συναυλίας που είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Κούτρα και ο οποίος που γεννήθηκε στο Πολύλοφο (Γουργοβίτσα) της Αιδηψού. Επίσης έδωσε τα συγχαρητήριά του στις Νεανίδες του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού και παρουσίασε τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στην εκδήλωση, καλώντας τέλος τον τιμώμενο Γιάννη Κούτρα.

Ο Γιάννης Κούτρας μεταξύ άλλων είπε: «Θα γυρίσω και πάλι στην Αιδηψό… εδώ μεγάλωσα, εδώ αγάπησα, εδώ έφαγα ξύλο… Θα γυρίσω όμως εδώ» !

Εκτός από τον Γιάννη Κούτρα τραγούδησαν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Διονύσης Τσακνής, Βασίλης Καρράς, Αγγελική Τουμπανάκη, Μάκης Σεβίλογλου, Αλέκος Χατζηνικολιδάκης και Μαργκώ Ενεπεκίδη

Η συναυλία ολοκληρώθηκε κατά τις 01:00 το πρωί με το Δήμαρχο Γιάννη Κοντζιά να λέει : «Σπάσαμε το άτυπο εμπάργκο αυτής της περιόδου και τώρα πρέπει να αποχωρήσουμε όλοι σταδιακά και όχι όλοι μαζί , ώστε όλοι αυτοί που ‘’νοιάζονται παραπάνω’’ από όσο πρέπει για την προστασία από την πανδημία να κοιμηθούν ήσυχοι και να μείνουν οι καταγγελίες στο συρτάρι». Η βραδιά τελείωσε με όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τον Γιάννη Κοντζιά να αποχαιρετούν τον κόσμο με ένα τραγούδι και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου να προσφέρει ανθοδέσμη στον αγαπημένο τραγουδιστή του τόπου μας Γιάννη Κούτρα.

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού έγραψε την επόμενη ημέρα της εκδήλωσης:

Η επιτυχημένη χθεσινή εκδήλωση «ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού τιμά το Γιάννη Κούτρα» οφείλεται σε όσους εργάστηκαν ακούραστα, στους εθελοντές του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Αγιόκαμπου, στους καλλιτέχνες που παρουσίασαν ένα εξαιρετικό προγραμμα και σε όλους εσάς που τηρήσατε τα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας.

Ευχαριστω θερμά το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε έξω από ωράρια και πάντα με χαμόγελο.

Ήταν μια εκδήλωση υψηλής ποιότητας και αισθητικής πάνω στο εμβληματικό τοπόσημο της Λουτρόπολης, το ΒΡΑΧΟ της Αιδηψού.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Δείτε πιό κάτω τα Video απο την εκδήλωση αλλά και ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.