Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΙΔΗΨΟΣ

Search Our Site

Υλοποιήθηκε η απόφαση του Κοινοτικου Συμβουλίου Λ.Αιδηψου πού αφορά την 24 ωρη πεζοδρόμηση τού τμήματος από την οδό Φιλελλήνων έως τό δημοτικό περίπτερο (Καζίνο)

Είναι η αρχή ενός ευρύτερου σχεδίου που περιλαμβάνει όλη την παραλιακή τής Λουτρόποληςπου μετά την ολοκλήρωση του περιφερειακού θά πεζοδρομηθει μόνιμα.

Η Ανεξαρτητη Κίνηση Αιδηψούεχει προτείνει στο Κοινοτικό Συμβούλιο την περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής μέ την δενδροφύτευση του πάρκου, και της παλιάς αποβάθρας με τήν εγκατασταση φωτιστικών , την τοποθέτηση καθιστικών και την αποκατάσταση της παλιάς αποβάθρας στην αρχική της μορφή.

Επισης έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί στο Συμβούλιο και με ανακοινώσεις, γιά τήν αποκατάσταση και Λειτουργεία τής Δημοτικής πλαζ ως σύγχρονο Κέντρο θαλασσοθεραπείας και Ιαματικού τουρισμού ,τους περισσότερους μήνες του χρόνου με την ευθύνη του Δήμου.

Τελειωνοντας θέλουμε να επισημάνουμε ότι οταν υπάρχει συνεργασία του Κοινοτικού Συμβουλίου με την Δημοτική αρχή τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για την Αιδηψό.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Δημοτική αρχή στην βάση προγραμμάτων ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Περιμένουμε την υλοποίηση και των άλλων αποφάσεων οπως τήν δημιουργία ποδηλατοδρόμου στην παραλιακή Αγ.Νικολαου και την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης που αφορά την Λουτρόπολη.

Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι

Δημητρίου Δημήτρης

Χρονόπουλος Κώστας

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.