Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου μια μικρή έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Καμαρίων , όταν ήχησαν οι σειρήνες των Πυροσβεστικών οχημάτων στην αυλή του σχολείου μας.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία Ιστιαίας, ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα του σχολείου μας για ενημέρωση των μαθητών και εκπαιδευτικών σε θέματα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών (Πυρκαγιάς, Σεισμών), βρέθηκε κοντά μας.

Ο Υποδιοικητής της Π.Υ Ιστιαίας κ. Μαραγιάννης Κωνσταντίνος (Επιπυραγός), και οι Πυροσβέστες Μαργαρίτης Παντελής, Τσελίκας Ευάγγελος και Ανδρέου Δημήτριος , αφού παρουσίασαν το θέμα αναλυτικά και παραστατικά, συζήτησαν με τους μαθητές για το πώς αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καταστάσεις κινδύνου, από φωτιά ή σεισμό, και έλυσαν όλες τις απορίες τους. Ανέφεραν, επίσης, τρόπους πρόληψης της πυρκαγιάς στο σπίτι ή στο δάσος . Παιδιά και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση.

Ακολούθησε επίδειξη της στολής των πυροσβεστών καθώς και του πυροσβεστικού οχήματος. Το σχολείο μας ευχαριστεί δημόσια την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιστιαίας για την άμεση ανταπόκρισή της και εύχεται καλή δύναμη στο σημαντικό της έργο.

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί

του Ειδικού Σχολείου (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ)

Καμαρίων - Ιστιαίας

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.