Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Προς την Γ.Γ.Ι.Φ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Λ.ΑΙΔΗΨΟΥ,

νομίμως εκπροσωπουμένου.

--------------------------------------------

Σε απάντηση του από 23-02-2017 mail που αφορά αφίσα του Συλλόγου μας και το οποίο ας σημειωθεί είναι ανυπόγραφο από τον συντάξαντα αυτό, με την οποία αφίσα ανακοινώνεται η συμμετοχή μας στον τριήμερο εορτασμό της αποκριάς ,παραθέτουμε και Δηλώνουμε τα κάτωθι.

Το περιεχόμενο της εν λόγω αφίσας μεταξύ άλλων κρίνεται από σας ως «σεξιστικό στα όρια της πορνογραφίας……με την παρουσίαση της γυναίκας ως σεξουαλικού αντικειμένου»Όμως, η εν λόγω αφίσα δεν υπολείπεται των λοιπών συγχρόνων εντύπων ψυχαγωγικού χαρακτήρα που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και μάλιστα στα πλαίσια του εορτασμού της Αποκριάς.

Σε καμμία περίπτωση δεν προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τον ρόλο των δύο φίλων αλλά ο τρόπος προβολής της εκδήλωσης διαπνέεται και από την γενική χαλάρωση της διάθεσης των εορταστικών ημερών. ΄Αλλωστε το καρναβάλι αποτελεί συνέχεια Αρχαικών Διονυσιακών εορτών στην σύγχρονη βέβαια εκδοχή του. Με την παρούσα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ,ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ στην άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας και ΖΗΤΑΜΕ να μας γνωρίσετε το περιεχόμενο καθώς και το ονοματεπώνυμο του καταγγέλοντος.

Το παρόν να κοινοποιηθεί

Στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού

και δημοσιευτεί

1.Εdipsos post

2.IΣΤΙΑΙΑ news

3.ΔΙΑΥΛΟΣ gr

4.ΕVIA TOP

5.EVIA COSMOS

6.STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ 24-02-2017

ΤΟ Δ.Σ του Εμποριοεπαγγελματικού Συλλόγου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.