Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα μέλη του Δ.Σ Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας θα ήθελαν να ενημερώσουν την ηλεκτρονική ιστοσελίδα Palmosev.GR ότι ο Σύλλογος μας εργάστηκε στο σύνολο του για να διοργανώσει το καρναβάλι 2017 καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες όλους τους τελευταίους μήνες.

Τα μέλη του Συλλόγου είναι μια ομάδα που εργάζεται και προσπαθεί συστηματικά για το καλό του τόπου μας. Οι ευχαριστίες ανήκουν σε όλα τα άτομα του Συλλόγου.

Οι ξεχωριστές αναφορές ΑΔΙΚΟΥΝ και ΜΕΙΩΝΟΥΝ την προσφορά των υπολοίπων ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν ερωτήματα για την ύπαρξη τυχόν σκοπιμοτήτων πίσω από τέτοια δημοσιεύματα που επιχειρούν διχάσουν τον Εμπορικό Σύλλογο.

Τα μέλη του Δ.Σ:

1) Δημητροπούλου Μαίρη

2) Κομποθανάσης Θανάσης

3) Κραβαρίτου – Σωτηροπούλου Ελένη

4) Τσούτσικα – Πετή Γκέλυ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.