Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού με τη συνεργασία των κινητών μονάδων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας θα παρέχουν στον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου μας, δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις (μαστογραφίες και με-τρήσεις οστικής μάζας) από τη Δευτέρα 20/03/2017 έως την Πέμπτη 23/03/2017 στο ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ιστιαίας.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:

«Αν και η γυναικεία συμμετοχή στην ραγδαία πολιτισμική εξέλιξη της εποχής μας, αποτελεί καθημερινό φαινόμενο, θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική την Ημέρα της Γυναίκας κυρίως για τα μηνύματα που εκπέμπει.

Πρόκειται για μια μέρα μνήμης των αγώνων, που επί αιώνες και υπό δραματικές συνθήκες, καταβλήθηκαν για την κοινωνική αναγνώριση των μοναδικών γυναικείων αξιών. Των Αξιών αυτών που σταδιακά άλλαξαν προς το καλλίτερο τον ρου της ανθρώπινης ιστορίας.

Ως Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, αλλά κυρίως ως εργαζόμενη γυναίκα, σύζυγος και μητέρα, είμαι ευτυχής που ζω σε μια εποχή αναγνώρισης των γυναικείων αρετών. Χαίρομαι επίσης για την ευκαιρία που μου δίνεται να παροτρύνω τις γυναίκες του τόπου μου σε συνέχιση του αγώνα για τη διατήρηση των κατακτήσεών μας».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.