Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Κυριακή πρωί, 2 Απριλίου, ενώστε ΟΛΟΙ τις δυνάμεις σας και πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ, Τοπικού Τμήματος Ιστιαίας.

Διαλέξτε ένα απόρριμμα απ’ αυτά που θα συλλέξετε στις δράσεις καθαριότητας που οργανώνονται εκείνη τη μέρα σ’ όλη την Ελλάδα από τη LET’S DO IT GREECE. Φωτογραφίστε το και απλά… δείτε το με μια άλλη ματιά!! Φτιάξτε μια κατασκευή μεταποιώντας το και στείλτε μας μια φωτογραφία με το έργο σας ως τις 30 Απριλίου.

Τα έργα σας θα εξεταστούν από καλλιτεχνική επιτροπή και θα βραβευθούν τα τρία πρώτα από κάθε ηλικιακή κατηγορία: πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ενηλίκων. Επίσης, μπορείτε να συμμετάσχετε και με ομαδικά έργα, που θα αξιολογηθούν χωριστά.

Βγάλτε την ομορφιά που κρύβεται μέσα στην ασχήμια. Ξεδιπλώστε τη φαντασία σας, χρησιμοποιώντας κάθε είδους υλικό, που είναι προτιμότερο να το πάρετε από αντικείμενα που σας είναι άχρηστα. ΟΛΑ έχουν μία ακόμα χρήση. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΤΙΑΣ!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε επόμενες ανακοινώσεις. Περιμένουμε τα έργα, τις απόψεις και τις ιδέες σας στο mail της ιστοσελίδας μας: fb//Σ.Ε.Ο. ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.