Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΣΥΚΟΥ

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού εκφράζει με κάθε τρόπο τα θερμά του συγχαρητήρια προς την η εταιρεία Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε για τη διοργάνωση του 1ου επιστημονικού συνεδρίου αποξηραμένου σύκου, που έλαβε χώρα στην αίθουσα πολιτισμού του Λυκείου Ιστιαίας το πρωί της Παρασκευής (7 Απριλίου).

Λόγω του θλιβερού καθήκοντος να παραστεί στην κηδεία προσώπου του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί στην έναρξη του Συνεδρίου, παρά την μεγάλη της επιθυμία.

Χαιρετισμό εκ μέρους της απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σπανός, τονίζοντας τη σημασία που έχει για τον τόπο μας η καλλιέργεια αυτού του εξαίρετου προϊόντος με τις διαχρονικά ευεργετικές ιδιότητες για την ανθρώπινη υγεία. Ενός προϊόντος άμεσα συνδεδεμένου με την ελληνική παράδοση, αλλά και την τοπική ιστορία.

Ο κ. Σπανός δεν παρέλειψε στον χαιρετισμό του να εξάρει την τεράστια προσφορά της εταιρείας Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε στην καταβαλλόμενη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.