Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΣΤΙΣ 14-4-2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΙΔΗΨΟΥ

Για ακόμη μια φορά καλούμαστε ως ενεργός Σύλλογος να ασχοληθούμε με το θέμα που ταλανίζει τον εμπορικό – επαγγελματικό κόσμο της πόλης της Ιστιαίας και αυτό δεν είναι άλλο από την μη ορθή λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Με μεγάλη μας λύπη και απογοήτευση πρόσφατα είδαμε δημοσιευμένο σε τοπικό διαδικτυακό μέσο, δελτίο τύπου της Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού με το οποίο επιχειρεί να συγκαλύψει ατασθαλίες του αρμοδίου για το συγκεκριμένο θέμα αντιδημάρχου και με το οποίο συγχρόνως επιδίδεται σε συγκαλυμμένες κατηγορίες εναντίον μας, χαρακτηρίζοντάς μας, αστόχως, ως καιροσκόπους και αποδίδοντάς μας ευθέως την κατηγορία ότι δήθεν εμείς, ως εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου, χρησιμοποιούμε χρησιμοθηρικά το σωματείο ως «όχημα» για την επίτευξη προσωπικών μας σκοπιμοτήτων.

Δυστυχώς όμως ως Δημοτική Αρχή για πολλοστή φορά «βλέπετε το δέντρο και αδυνατείτε να δείτε το δάσος», αδιαφορώντας παγερά για το μείζον θέμα της ορθής λειτουργίας της λαϊκής αγοράς, για την οποία εσείς οι ίδιοι συντάξατε τον πολυσυζητημένο «κανονισμό λειτουργίας».

Ως εκπρόσωποι του εμπορικού – επαγγελματικού συλλόγου Ιστιαίας και μεταφέροντας όχι μόνο την αντίθεση αλλά και την οργή της πλειοψηφίας των μελών μας, δηλώνουμε την εντονότατη δυσαρέσκειά μας προς το δελτίο τύπου της Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού και καλούμε την κ. Δήμαρχο αλλά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, να επιληφθεί του θέματος αυτού, που πλήττει την νόμιμη εμπορική δραστηριότητα στην πόλη μας, με πράξεις και όχι με λόγια, υποσχέσεις και ανεφάρμοστους εν τοις πράγμασι κανονισμούς.

Το πολιτικό κόστος πρέπει επιτέλους να πάψει να αποτελεί φρένο στις ενέργειες σας ως Αρχή, για την προστασία και στήριξη του εμπορικού κόσμου της πόλης μας.

Η Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017, ημέρα κορύφωσης του θείου δράματος, αποτελεί ημέρα για περισυλλογή και αυστηρή αυτοκριτική και όχι ημέρα για άκριτη δημοσίευση μομφών και ανακριβειών προς πάσα κατεύθυνση.

Τα Μέλη του Δ.Σ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.